tisdag 22 januari 2008

Äktenskapet..heligt förbund...

http://www.dagen.se/dagen/Article.aspx?ID=148653

Borgeligt Nej...Tack Jesus

Äktenskapet kan inte relatera till mäsklig rättighet.

Äktenskapet ett heligt förbund mellan mannen och kvinnan som Gud har gett oss.
Mannen och kvinnas äktenskap är livgivande precis som Gud är livgivande.Äktenskapet kan inte ses som en mänsklig rättighet mellan man och man eller kvinna och kvinna.
Gud skapade mannen och Gud såg att det var inte bra för mannen att vara ensam så han skapade kvinnan.

Allt detta med "homo äktenskap" går rakt emot det som Gud har ämnat äktenskapet till. Det är bara mänskliga på hitt och man pratar om mäskliga rättigheter.
Man börjar rubba på grundmurarna i samhället som är ett beskydd för familjen.Ska inte staten och regeringen vara ett beskydd för det naturliga relationerna mellan man och kvinna och dessutom barnen, familjen alltså?Inte bara homo äktenskap och nu ska barnen också dras in i detta. Ett barn ska leva i där mor och far är och inte där det är samkönade.
Är det ingen som tänker på att barnet är en värdefull individ som till hör Gud och är det ingen som tänker på barnens framtid och dessutom tar man barnet till ett onormalt uppväxt med samkönade. Barnen är ingen experiment som i en kemi sal och se hur det kommer att bli med två samkönade.

Frankrike sa Nej till homo sexullas vigsel och även Nej till adoption av barn av homosexuella.
Frankrike tog beslutet genom att läsa Barnkommunitiones skrift.Gud välsigne dem..Min bön är att Sveriges regering gör lika som Frankrike att inte godta homosexuella äktenskap eller adoptiom av barn för detta för det strider mot det naturliga.
Gud älskar syndaren men Gud ser inte synden genom fingrarna.
Joh 3:16 Ty så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde som på var och en som tror på honom skall inte förgås utan ha evigt liv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar