lördag 12 januari 2008

Stockholm Karisma Center

Ja det är underligt det som har hänt med Karisma i Stockholm. Jag fick ett tilltal från Gud igår " Vi ska inte döma för att inte själva bli dömda"

Stockholm Karisma CenterGud kommer och ta hand om detta som hänt i Karisma för han har en klar blick på vad som har hänt för Gud rannsakar allas hjärtan och vi kan inte dölja något för honom eller hålla hemligt för det som sker i hemlighet kommer alltid upp och avslöjas. När något har hänt i våra liv och som vi vet att det vi gjort var fel och det må vara vad som helst, är det inte bättre att tala om det för Gud att vi har gjort fel och vi bekänner det?

Det är väl inför Gud vi ska gå först och bekänna?

Är detta av egen vinning som har hänt i Karisma så vet Gud även det och kommer och ta hand om det. Jag är inte heller felfri och gör många fel och det är bättre att erkänna det för Gud att nu har jag gjort fel och lära sig av sina misstag. Men det finns en sak som Gud kräver av oss är fullständig ärlighet inför honom för det finns inget annat som stänger Guds dörr effektivare än att man inte är ärlig.

Lyft blicken till Gud och tala med honom som det är eller vad som tyger ditt hjärta. Han vet och ser och han förväntar sig av oss att vi kommer inför honom. Detta jag skriver idag är för dem som har lärt känna Gud och är mottaglig för fast föda. Du som känner att du misslyckats och känner ånger så vet vi att vi har en förlåtande Jesus och vi kan gå till honom som förlåter och han kommer och tar hand om dig och hjälper dig ur svårigheterna.
Gud välsigne dig...Jesus är vägen sanningen och livet.


Källor och mer läsning:
Dagen om Karisma, del 1, 2, 3, 3b, 4, 5, 5b, 6.
Pastorerna uttalar sig; 1, 2, 3, 4

Jag var med i Stockholm Karisma Center
Starka reaktioner mot pastors tv-deltagande
Pastor erkände urkundsförfalskning
Förundersökning mot Karismapastorer nedlagd
Carolas kyrka går i konkurs
Jag förstår att människor är besvikna
Kontroversiell församling blev kyrkan som aldrig sover
Karisma har splittrats till Celebration och Böneinitiativ
Nya församlingar efter Karismakraschen

2 kommentarer:

  1. Fullständig transparens av en församlings ekonomi är en förutsättning i framtiden för att jag ska ge ett enda öre till dem.

    SvaraRadera
  2. Mirre har du verkligen läst artiklarna?

    SvaraRadera