onsdag 13 februari 2008

Det ofödda barnet

Hej på er alla och Gud välsigne erNu har regeringen beslutat sig för att utländska kvinnor får göra abort i Sverige. Abort är det samma som att döda sitt barn som är en Guds gåva till oss.
Tänk om vi alla människor skulle låta Gud råda och fråga Gud om saker och ting så skulle inte vårt land se ut så här.
Vi tillåter all ondska och till och med erbjuder andra länder att komma hit och ta abort.
" Det är det samma som vi säger " Ja ,kom hit vi dödar ditt barn o sedan har du inga bekymmer mer.
Det är ingen som tänker på att en Abort kan knäcka en kvinna och få förfärliga konsekvenser.
Är det någon som tänker att mamman och barnet växer i hop mycket tidigt och i samband med aborten klipps det av och det enda som består är en tomhets känslan kvar.
Är inte barnen en Guds gåva? Barnet i livmodern är ingen klump och som man säger det är inget liv utan bara ett foster så visst du kan ta bort det som en finne på pannan.
Men vad säger Guds ord? Finns det ingen som frågar vad vår skapare säger eller är det ingen som bryr sig.
Ps 139: 13 Du har skapat mina njurar, du sammanvävde mig i moderlivet.
v 15 Benen i min kropp var ej osynliga för dig när jag formades i det fördolda när jag bildades i jorden djup.
v16 Dina ögon såg mig när jag ännu var utvecklad foster.
Alla mina dagar blev skrivna i livet bok, de var bestämda innan någon av dem hade kommit.
Gud såg våra dagar innan vi ens blev till, ja, innan vi ens fanns till visste Gud att vi skulle bli till. Allt är skrivet i livetsbok och Gud känner oss vid namn.
Med vilken rätt har vi släcka ett liv som växer.
Är det ingen som tänker att vi dödar ett barn, en individ som skulle vuxit upp?
Många människor lever i lösaktighet alltså har sex till höger och vänster och blir man med barn så går det ju lösa genom abort.
Många jagar karriär och ett barn blir till så då tar man bort det för man har ingen tid för det, man måste ju tjäna en massa pengar.
En del barn blir till genom våldtäkt, men tror ni att Gud är oförmögen att ta hand om det? Tror ni inte att Gud kan bära den kvinnan som blivit utsatt och även barnet.
Jodå, det kan han. För Gud är inget omöjligt.
Allt elände kan kan Gud vända till något gott och till välsignelse.
Vi har inget försvar att ta bort ett barn för Gud har tänkt att det barnet ska bli till och vet om det barnet o av sett hur den blivit till.
Världen ser på detta på ett annat sätt i och med att man känner inte Jesus, man känner inte Guds barmhärtighet och hans kärlek.
Man vet inte om att Gud kan vända all elände till glädje och jubel.
Så länge människan går sin egen väg utan att vända sig om till Gud så kommer hon att få skörda det hon sår.
Skördar man ont så får man så ont. Skördar man gott så sår man gott.
Ska Sverige bli ett land där man offrar barn.
Barn som Gud har blåst sin livs ande i dem.
Barn som Gud vet om innan ens vi visste om dem att de skulle bli till.
Änglarna kommer och få åka skytteltrafik från operations salarna för att föra barnen hem till Gud, små barn i änglarnas händer som man har dödat.
Jag minns en lite berättelse: Barnet i mammas mage
Hej mamma, här är jag.
Jag ser att jag börjar få tår, fingrar och naglar.
Oj jag kan även suga på tummen nu.
Jag hör mitt hjärta slå och det är så varmt och gott här inne.
Mamma, jag hör även ditt hjärta slå som gör att jag känner mig trygg.
Mamma, vad är det som händer...Det känns kallt.
Vad är det för instrument som kommer...
Vad är det som suger..mamma ...mamma..
Jag kan inte hålla mig kvar....Mamma..Mamma
Mamma den drar med mig och jag fryser...Jag är inte färdig utveklad än.
Jag kan inte andas själv än...
Jag måste växa till...mamma...mamma.
Operationen var färdig...barnet lades i en hink för att dö..
Mamma det är kallt...mamma..mamma..jag hann inte födas förran jag skulle dö...Mamma varför...varför... ville du inte ha mig. Mamma!!!!


Relaterat:
Hellre adoption än abort
Polis tog kvinnas foster

15 kommentarer:

 1. Snälla! Sluta och prata strunt och luta dig tillbaka i Guds Namn! Jag håller med dig till viss del att Gud skapade människan och ingen ska behöva gå en tidig död till mötes. Men försök inte få kvinnor som väljer abort att få dåligt samvete. För det första är det inget foster som lever och ropar mamma vid en abort. Det är en liten slemhinna som bara tas bort lätt och smärtfritt.Visst hade det blivit ett barn om man inte valt det altternativet, men för många kvinnor finns inget alternativ. Ska man föda och ge ett nytt liv som man inte kan ge den trygghet och ekonomiska möjligheter som det krävs för att bli förälder? En abort behöver inte betyda att man är lösaktig när det gäller sexuella kontakter, det finns olika skäl att bli ofrivilligt gravid och att man väljer den utvägen! Har man inte möjlighet eller förutsättningar att ta hand om en nyfödd varelse så ska man själv ta ansvaret att inte fullfölja sin graviditet utan att andra som du ska predika om hur dålig kvinnan är. Abort är en rättighet för varje enskild kvinna på ont och gott

  SvaraRadera
 2. Bara en slemhinna? Ett elva veckors foster har armar, händer fingrar, ben fötter och tår. Det är ingen slemhinna. Fostret känner smärta från vecka 10 så det är ingen slemhinna. Beviset har du under denna länk som går till en bild på ett aborterat elva veckors foster.

  SvaraRadera
 3. Ni religiösa är patetiska. Ett foster är en parasit på en värdkropp tills det har fötts. Och det är just födelsen, och om fostret då kan leva utan ett ton med livsupphållande (och ett ord som ni brukar använda flitigt) och "onaturliga" insatser som gör parasiten till en självständig människa.

  Befruktningen sätter bara igång en kemisk process som först efter ca 9 månader producerar en människa värdig att skyddas av lagar. Det är värdkroppen (i detta fall kvinnan) som har alla rättigheter tills detta sker.

  SvaraRadera
 4. Parasit... Precis som Hitler tyckte att pensionärer var i samhället då?

  SvaraRadera
 5. Det där Hitler-argumentet är patetiskt.

  Ett typiskt drag hos kristna är att försöka demonisera Era motståndare.

  Ni gör Er bara löjliga.

  SvaraRadera
 6. Anonym, hur kan du då ha sex när risken finns att du kan lämna efter dig en parasit i en kropp.
  Parasiter är inget som lockar, många skriker ju högt då de bara ser en fästing/parasit kryper på kroppen.
  Jag bara undrar??

  SvaraRadera
 7. Jag behöver inte demonisera dig efter ditt parasitinlägg har du demoniserat dig själv.

  SvaraRadera
 8. Ni religiösa är äckliga typer med en sjuk verklighetsuppfattning. Snälla, nästa gång någon utav er blir allvarlig sjuk, be till din gud och skaffa er ej en läkare. På så sätt så blir vi andra av med er fortare.

  SvaraRadera
 9. Vilken strålande morgon vi har här. Solen skiner, bara vräker sig in i rummet här där jag sitter och njuuuuter av livet. Halleluja!

  Och jag tackar Gud för för alla läkare som han skickat i min väg. Om nu Gud skickar dem varför skulle jag inte använda dem? Givetvis ber jag först om helande sedan brukar Gud skicka en läkare i min väg.

  Läkare är till för att läka, inte som dr Mengele utsläcka liv. Då skulle de inte heta läkare utan utsläckare.

  Du kära Ateist, se nu till att njuta av dina 70-80 år här på jorden för det är allt du får.

  Jag har evigt liv och kommer att njuta för evigt. Gudskelov! Tack Jesus för det! *Njuuuuter!*

  SvaraRadera
 10. Jag sitter och läser dina inlägg, och för vart och ett blir jag bara mer fylld med avsmak. Det är på grund av människor som skriver och tänker så som du gör som jag inte vistas i kyrkan längre, för jag kan inte skilja gud från människa och det ni kallar kärlek för hat.

  En människa som aldrig varit gravid utan att vilja det kan aldrig, aldrig påstå sig förstå hur det känns eller vad man känner. Jag har en nära vän som blev våldtagen för över ett år sedan. På grund av det gick hon in i en depression och låg och grät varje kväll och orkade knappt ta sig ur sängen. Hon fick ta antideprissiv medecin under ett halvår, och hon går nu fortfarande i terapi för att försöka komma tillbaka till livet. Det jag kan säga dig, med stor säkerhet, är att denna 16-åriga tjejen aldrig hade klarat av ifall hon hade blivit med barn den natten. Du talar om att gud kan ta hand om barnet och mamman, men denna tjejen har haft ett stort mörker i snart ett och ett halvt år nu. Hon överlevde knappt detta själv, och hon behövde medicin för att ta sig ur det. Tack och lov blev hon inte gravid, men innan hon visste säkert gick hon och hade ångest över det varje sekund.

  Så våga inte påstå dig veta hur det är eller vad gud kan göra. Ifall du själv aldrig sett sånt här eller själv befunnit dig där så ska du inte predika om hur gud kan lösa allt och att en flicka kan uppfostra ett barn som om det vore en dans på rosor.

  SvaraRadera
 11. Kärlek är att skydda, bevara och föra talan för den svage. Den som inte kan föra sin egen talan.

  Det är Guds väg och Guds vilja.

  SvaraRadera
 12. Det där svarade ju i och för sig inte på något jag skrev, men skitbra..

  SvaraRadera
 13. Gud har lösningen på alla de problem som du räknar upp. Gud är miraklernas Gud.

  SvaraRadera
 14. Nej, det har han inte. Bara för att man ber eller tror på gud så slutar inte dåliga saker hända. Du kan bara gå in på aftonbladet så får du det bevisat att ditt resonemang inte håller.

  SvaraRadera