torsdag 31 juli 2008

Muhammedteckningar

Satt och funderade på hur länge man orkar bråka om dessa muhammedteckningar.

Vad är det som gör att striden fortsätter och tydligen slutar man inte förran man nått högsta instansen och vad hjälper det. Tänk om vi bibeltroende skulle göra så och ta rätten i egna händer så fort vi blir kränkta och förtalade då fick vi inte göra annat än gå vidare med alla dess domstolar.

Vad är det man vill nå fram till, man kan ändå inte få gjort till ogjort. Det som är gjort är gjort och det går inte få det till annat så varför hålla på och bråka.

Hur ofta har inte vi kristna blivit förtalade och hånade utan att vi river ner himmel och jord för det och det är på grund av att vi har Jesus som vår frälsare som vi har frid inom oss. Jesus är full av kärlek och omsorg om dig och mig. Jesus vill oss väl och den som är i Kristus är fri, den som Sonen gör fri den gör han verkligen fri. Är man fri och lever nära Jesus så ramlar bara förtalen av oss och det biter inte och om det skulle vara så att det sårar så har vi en stor Gud som kan läka såren.

Jesus säger ju att om någon slår dig på den ena kinden så vänd den andra till om någon begär din mantel så ge honom förlädnaden också. Om någon tvingar dig att gå en mil med honom så gå två.

Kanske något och tänka på..GVE

Relaterat:

http://www.dagen.se/dagen/Article.aspx?ID=156082


/Mirre

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar