onsdag 6 augusti 2008

Har man glömt missionbefallningen

Ibland blir jag så fundersam vad människor håller på med. Funderingar att låta kvinliga präster kunna arbeta.
Vad är det för dumheter?
Vem är du som står emot de som Gud har kallat till tjänst. Nu talar jag inte om präster som tillåter samkönade äktenskap och tillåter annan synd i sina kyrkor, utan präster men fyllda av den Helige Ande som vill berätta om de goda nyheterna.
Jesus sa att vi skulle ut till och världen och göra människor till hans lärljungar, men vad händer. Istället för att berätta sanningen om Jesus så för man människor till förtappelsen fast man vet det som är rätt och det som Jesus har lärt oss och som man har fallit bort från. Man för ju bort människor från Jesus istället för att visa dem vägen till honom och det var inte det Jesus menade med missionsbefallningen.
Jag känner nöd i mitt hjärta både för de som lär fel och de som tror på lögnen
Under tiden som kyrkan håller på och bråkar om sig mellan,går människor förlorade.
Vi är lika inför Gud man som kvinna, han skapade oss till att hjälpa varandra så vad har manliga präster för rätt att förbjuda kvinnan att vara präst.
Vi behöver ande fyllda präster som tjänar Gud med den Helige Ande och inte några religösa svammel som man pratar och börjar kompromissa med världens sätt och leva. Vi lever i världen men inte av världen
Ge dig själv som ett heligt offer till Gud och prisa och tjäna honom med ett rent hjärta och sluta sypatisera med synden.
Min bön är att alla ska vakna upp, som har en tjänst som pastor eller präst. Sypatisera inte med synden utan ta itu med det. Kompromissa inte med synden för snart är man infekterad av det.
Gud älskar syndaren men hatar synden. Alltså Gud älskar dig men han tycker inte om det du gör som är emot hans vilja. Vad Gud vill är du ställer dig framför honom och ber från hjärtats innersta och ge dig som ett heligt offer till honom. Gud vill ha renhjärtade och ärliga människor.
Han har ingen nytta av dem som inte är ärliga inför honom eller inte gör som han säger. , han vet ändå allt om dig och vad du gör och tänker. Så varför inte vara ärlig på en gång. Amenhttp://dagen.se/dagen/Article.aspx?ID=156235

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar