onsdag 22 juli 2009

Sverige viker sig för synden
Man ser mer och mer att synden breder ut sig för att nästla sig in i människor, även vår statsminister välsignar detta elände (leverne) som inte är normalt.

Gud välsigne Litauen, där försöker man åtminstone göra något.

Är det inte bättre att våra politiker gör något som är bra för samhället här i Sverige istället för att ägna sig åt något ett som vill göra något åt saker som homosexualitet?

---------------
Gratis förbön
för din ekonomi.
Jesus Financial Ministries
Prayer Request

---------------


Man pratar om att agera mot Litauen och deras nya morallag. Tack Gud att det finns någon som agerar mot synden och inte följer med strömmen.

Ordet moral förknippar jag med rent leverne, man och kvinna som Gud tänkt från början i sin skapelse. Den som lever på ett annat sätt vet om att det är fel innerst inne men bryr sig inte om det utan vill ha fler och fler med sig.

Sverige Sodom och Gomorra, syndens näste

Ingen tror väl att det kommer gå väl med Sverige då man inte frågar efter Gud utan i stället går längre och längre in i ett mörker.

Politikerna jamsar med, vad världen tillåter, omoral och ett ont leverne som inte behagar Gud utan drar Guds vrede över oss i stället. Att gå hand i hand med den onde som vill fördärva vårt land och även politikernas liv.

Pengar och makt spelar större och större roll än rätt och rent leverne.

Dessa tecken visar att Jesus kommer snart tillbaka. Han kommer som en tjuv om natten då ingen väntar det.

Se om ditt liv, vem du tjänar?

Den du tjänar är Herre i ditt liv. Det finns två och välja emellan Satan eller Gud.

Detta med EU har inget gott med sig. Vi säljer vårt land till ett stort rike och där har vi inget och säga till om. Men det kommer att komma människor som står upp för Gud, ett Guds folk. Det kommer också lidande men de kommer att stå raka, Gud är med dem.

Gud är starkare än den som är i världen. Gud har kontrollen.

Guds ord säger: Bli stilla och besinna att Jag är Gud.

Amen

/Mirre

Relaterat:
Olagligt uppmuntra
till homosex i Litauen
Litauen antar lag mot homosex
FI: Reinfeldt måste agera mot Litauens ”morallag”
SvD: Litauisk lag mot homosex och hypnos
DN: Litauisk lag mot homosex och hypnos16 kommentarer:

 1. Sverige kommer att straffas MYCKET HÅRT. Gud älskar syndaren, INTE synden sig. Homofilerna och deras kommunistiska/liberala belackare är STOLTA över synden.

  SvaraRadera
 2. Och förresten, Gud välsigne dig Mirre! Gud signe dig, det är ytterst få icke-konformister i Sverige idag. Konformism/politisk korrekthet idag är: socialism/kommunism/liberalism/homofili/islam. Är man kristen så ska man i princip dö. Kommunismens idéer har ätit sig in i Sveriges bildliga ryggmärg. Snart är det enda som kan rädda Sverige och Västvärlden helt enkelt att ta kål på patienten och ta de delar som fungerar och bygga vidare på dem.

  SvaraRadera
 3. Så jävla skönt att kristendomen är på dekis i Sverige. Jag ryser inför tanken på sådana som du i maktställning, otäcka människa.

  SvaraRadera
 4. Litauens lag för landet närmare stenåldern än 2000-talet - att det i modern tid finns människor som resonerar som ledningen i detta land och du (inklusive din gelikar) gör mig mörkrädd.
  Att leva är efter en bok som skrevs för 2000 år sedan tyder inte på något annat än total okunskap och bakåtsträvan.

  http://tobbelindqvist.blogg.se/2009/july/annu-en-moralpredikan.html

  SvaraRadera
 5. Tack och lov att jag inte bor i Litauen.Jag e bög och har varit pingstván och det hjepte inte mej att bli hetero..sjelvklart man kan sluta ha sex. Men hetero blir man aldrig. Har jag en demon i mej ??? Jag tackar gud fór att han gett mej förnuft ..och inte lyssnar po en massa dumheter och lyssna till mitt hjärta istellet.

  christian

  SvaraRadera
 6. Sanna mina ord. Jesus kommer tillbaka en dag.
  Man borde vara mörkrädd för det som händer i Sverge idag. Hur ondskan breder ut sig över vårt land.

  SvaraRadera
 7. Anonym :Det är handlingar jag pratar om. Du som har varit homosexuell behöver inte bli hetro men homosexuella handlingar ska man inte hålla på med.

  SvaraRadera
 8. Sverige är ett land med dubbelmoral. Man får inte sprida NEGATIV budskap om homosexualitet här i Sverige, men det är ingen som bryr sig om det. Att Litauen vill förbjuda positiv spridning om homosexualitet är ju bara bra.

  SvaraRadera
 9. Tack Mirre,för sanningen som du skriver!
  Ja,sannerligen Sverige håller på att likna ett skepp som för länge sedan fått slagsida,och nu håller på att gå under!En av dessa törnar det var väl då det bestämdes att Kristendomen skulle tagas bort i skolorna!Sedan har Skeppet Sverige mer och mer genom alla dessa lagar som går tvärt emot Guds eget Sanna ord fått törn efter törn!
  Allena Vår Himmelske Fader vet om denna Skuta Sverige kan räddas!
  Men ännu får vi gå in i bön för vårt Land!

  SvaraRadera
 10. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 11. Varför togs det här inlägget bort?

  SvaraRadera
 12. Det bidrog inget till debatten.

  SvaraRadera
 13. Finns djävulen?Eller är han framsprungen ur en myt?Många tänker sig djävulen med horn och så vidare.Men djävulen är högst verklig!Han förslavar en hel mänsklighet i synd och bundenhet och mörker.Bibeln är ingen sagobok eller en myt eller en gammal kvarleva från förr...Ondskan finns och den ser oftast inte ond ut heller..Den förför och bländar..stjäl,förstör och förgör..Finns inte ondskan?Klart är att Gud finns.Den enda som kan rädda oss från evig död då en kärleksfull Gud slutligen väljer att ta bort ondskan.Jesus är vägen till Gud och den enda som kan rädda oss...VILKEN VÄG GÅR DU PÅ!

  SvaraRadera
 14. Hej Marit,
  du är säkert medveten om att din text här ovanför mycket väl kan klassas som hets mot folkgrupp, vilket är olagligt i Sverige.

  SvaraRadera
 15. Nej Anonym. Homosexualitet får man kritisera men man får inte angripa homosexuella.

  Mirre hetsar inte mot homosexuella människor, tvärtom vet jag att hon älskar dem. Man måste skilja på sak och person, Anonym

  SvaraRadera
 16. Jag kritiserar ingen människa eller folkgrupp skilj på sak och person. GVD

  SvaraRadera