fredag 4 december 2009

Den som kastar första stenen....

Jag läste om en bloggare idag då han säger i sin blogg att om det händer något sådant ,som barn som blir utsatta av en vuxen på att filma eller antasta dem på ett annat sätt och han fortsätter med att säga att då blir det knäpp tyst om saken på kristna bloggare.
Tro jag det. Det är fruktansvärt det som hänt och man känner smärta och hamnar i en chocktillstånd. Jag tror inte att den som ertappts mår så bra heller innan detta avslöjades eller efter avslöjniningen. Hela familjen lider.

Vad som kom till mig igår då jag hörde om detta kom jag ihåg en bibelberättelse om kvinnan som blev avslöjad att ha sex och det klart att fariseerna bestämde att stena henne till döds men alla lämnar henne en efter en då Jesus säger " Den som är utan synd kasta första stenen.

Döm icke så blir ni icke själva dömda.
Det som familjen behöver just nu är förböner och uppmuntran för att de inte ska gå under helt och hållet. De behöver stöd hjälp, uppmuntrande ord ,för det är en stor sorg som hela familjen genomgår.
Farföräldrar , morföräldrar, hustrun och barnen och mannen också sälvklart så jag tror att de finns sorg nog att bära utan att man lägger med sten på bördan
Jag tror också att detta är bra att detta blev avslöjad innan det hann gå alldeles för långt innan mer skada skett.

Bed för dem, lyft upp dem inför Gud. Gud kommer och tar hand om dem.
Så var försiktig med vad du säger...Jesus vet bäst hur han ska ta hand om detta.

Relaterat:
Dagen.se

1 kommentar:

  1. Jesu ord: "Den som är utan synd kasta första stenen" borde vi alltid "ha för ögonen" da vi är pa väg att döma andra människor...

    SvaraRadera