måndag 3 maj 2010

Jag är benådad...Jag älskar Jesus som förvandlar liv om vi vill öppna våra hjärtan och säga Ja till honom.
Jag prisar och ärar min mästare som gav sitt liv för mig och han ger inte bara evigt liv i himlen utan han ger ett liv här på jorden som är värt att leva trots alla törnar och smällar man får vara med om.
Han är med i glädje och sorg och vad än livet har att erbjuda.
Man märker också i tidens stund och alla tecken som är idag att Jesus kommer snart för andra gången.

Jorden håller på att rullas ihop som ett klädstycke som det står i bibeln. Naturkatastrofer, jordbävningar, vulkaner. Gud skakar om vårt land vår värld till att vakna upp ur sömnen och ur lögnen som vi har byggt upp i vår låtsasvärld där vi förnekar Gud och hans existens.

Vi försöker gömma oss i vår materialism och rikedommar som vi tror ska hålla oss vid liv och vi tror att det är det som är hållbart när det blir besvärligt.
Nej, min vän det enda som bär är tro på Jesus och ett liv tillsamman med honom.
Han kan rädda dig om du vill bli räddad eller vill du fortfarande gå på den breda vägen som leder till fördärvet.

Låt dig inte förledas eller luras för det som finns i världen utan lyft blicken din och min förlossning är inom snar tid då skyn spricker upp och Jesus vi får se.

Halleluja Jesus är vår frälsare och Kung. Det finns ingen som han...

4 kommentarer:

 1. Du är medveten om att det inte sker mer jordbävningar och naturkatastrofer nu, än det gjorde för 2000 år sedan?

  SvaraRadera
 2. Det är fler nu än för 2000 år sedan. Jordbävningsstatistik

  SvaraRadera
 3. Du har antagligen fel.

  Det är korrekt att statistiken över naturkatastrofer har ökat de senaste 2000 åren. Det är ju dock inte så märkligt eftersom att människorna som berörs av katastroferna har ökat från ca 300.000 miljoner till ca 6.5 miljarder människor. Dock så är det mindre människor som dör av katastroferna nu än förr - det borde ju inte stödja din tes, eller?

  Kommunikationen och mätningarna om och av naturkatastroferna har självklart också ökat, och bidrar också till de missvisande siffrorna.

  SvaraRadera
 4. Om man läser de sista kommentarerna till inlägget du länkade till verkar det ju dessutom som att författaren av inlägget nästan medvetet ljugit om faktan som han påstår sig basera diagrammen på.

  SvaraRadera