måndag 10 januari 2011

Fri genom nåd.
Välkommen hem säger Jesus


Annika Östberg – Fri genom nåd


Gud välsigne dig Annika. Interljuven är stark och talande om Guds nåd.
Allt var i mörker i ditt liv och Gud grepp in. Det var inte kört för dig.

Jag kom och tänka på mitt eget liv hur mörkt och djup det var innan min hand grepp Guds hand som ville rädda mig från den mörker som var ett bäcksvart mörker och man tyckte att livet var inte värt att leva längre.

Någon har även gråtit och sagt. "Det är så mörkt och kallt här" Det känns som hjärtats slits ut utan bedövning av medlidande. Man vill hjälpa men han eller hon tar inte emot vittnesbördet om Jesus.
Hjärtat brister många gånger för människor i nöd men bönens väg bär mig och räddar många människor ut ur mörkret.
Konstigt nog måste en människa bli så körd i botten att man erkänner sin svaghet och hjälplöshet att man böjer sina knän och säger "Gud hjälp mig."

Måste det gå så långt. Nej, Jag vet att man har hört och hör Gud tala hela tiden men man har inte lyssnat och vill inte lyssna på det örat utan man har förkastat Guds röst och i längden kommer man längre och längre bort från Guds stämma och till slut hör man inget.
Inte förran det är riktigt kört då inser man att man behöver hjälp av någon som förmår att hjälpa en och självklart är det Jesus

Inte av människor alltid men av Gud som förmår. Människorna är bra att få hjälp i från men det finns bara en som kan fylla tomrummet och det är Jesus.
Han fyller inte bara tom rummet han läker dig invändigt och lägger balsam på dina sår genom hans kärlek till dig.
Han upprättar dig till en hel människa en frisk människa ,både till ande kropp och själ.
Jag blev upprättad och frälst- härligt frälst...Och det kan du också bli- OM DU VILL.

25 kommentarer:

 1. Först och främst finns har varken du, jag eller någon annan ett tomrum som måste fyllas av någonting inom oss.

  Sen förstår jag inte varför du ljuger om att man blir en "hel människa en frisk människa ,både till ande kropp och själ".

  Både du och jag vet att det inte är sant att Gud aldrig låtit ett ben växa ut på något som fått amputera det. Vi vet att kristna människor kan lida svåra både fysiska och psykiska sjukdomar precis lika mycket som ateister eller troende av andra inriktningar. Så varför Mirre? Varför ljuger du?

  SvaraRadera
 2. Jag ljuger inte. Jag talar sanning Halleluja. Mitt ben har vuxit ut under förbön. Min dotters ben har vuxit ut under förbön. Jag har sett och känt det och många med mig. Många människor har blivit helade från olika sjukdomar..Till och med från HIV. Du vet tyvärr inte Adam vad du talar om.

  Hur kan du påstå att det inte händer för du har inte sett det ske. Se och lyssna sedan kan du tala emot mig om du kan ,men det kommer du inte att kunna göra. Lama går, blinda ser Jesu egna ord.

  Jag vet att kristna människor lider men vi lider inte i hopplöshet för Jesus är med oss. Visst är det jobbigt ibland med Gud tröstar oss i vår sorg.
  Jag blev en hel människa och när jag talar om hel människa talar jag om mitt inre om ångest osv.
  Jag har tre självmords försök bakom mig innan jag blev frälst. Jesus har gett mig ett helt nytt liv.
  Jesus helar och upprättar idag den som låter sig upprättas.
  Adam. Vi har talats vid tidigare så jag kommer inte att strida med dig mer. Du vet var jag står och jag vet att du vill enbart diskutera.

  SvaraRadera
 3. Jag undrar om du läser mina inlägg bara med huvudet läs med hjärtat i stället. GVD adam

  SvaraRadera
 4. Har ditt ben blivit amputerat och du har fått tillbaka det? Inte? Tänkte väl det. Det krävs mer än din anekdotiska berättelse för att jag ska tro att ditt ben på riktigt har växt ut. Give me what you've got!

  Återigen har du fel. Endast EN ENDA person har NÅGONSIN blivit frisk från HIV. Detta efter en mycket komplicerat operation där man överförde benmärg från en immun person till den smittade. Gud hade ingenting med det att göra. Påstår du att någon har blivit helad från HIV vill jag att du hänvisar till en studie, medicinskt utlåtande eller dylikt som bevisar det.

  Ge mig en enda god anledning till att tro på något som jag inte sett själv eller har andra väldigt goda skäl att tro på.

  Det är också uppenbart att du vet särskilt mycket om psykologi, efterosm att du av någon anledning hävdar att jag ska läsa med hjärtat i stället för hjärnan. Det är klart bevisat att man inte ska lita på sin intuition eller sina känslor när man ska fatta en åsikt om något - då intuition och känslor inte säger något om hur någonting faktiskt ligger till.

  SvaraRadera
 5. Jag vet att det sker helande från Hiv för det finns domenterat av läkare och de begriper ingenting. Ja, det finns en man som har vittnat om det på tv "en kristen tv.
  Gud är inte begränsad. Han kan även bota en ambutarad arm om han vill...

  SvaraRadera
 6. Om det nu finns dokumenterat av läkare så är det ju en enkel sak för dig att hänvisa till en sådan dokumentation.

  SvaraRadera
 7. Ögnade igenom sidan, men hittade inget läkarutlåtande någonstans. Kan hänvisa till en specifik sida där jag kan hitta det?

  SvaraRadera
 8. Snälla Adam Läkarutlåtande finns inte på Jesussajten .se. Gå och läs vittnesbörden och sedan kan du ta kontakt med dem Jag tror att David har oxå sidor där man kan läsa om jag inte minns fel.

  SvaraRadera
 9. Gå in på och sök. Vitttnesbörd om helande och sök helande från hiv. "Den som söker han finner säger Jesus"

  SvaraRadera
 10. Fast nu var det ju inte jag som påstod att läkarutlåtande fanns, utan du. Det är upp till dig att bevisa att sådana finns. Jag tänker inte lägga tid på att försöka bevisa DINA påståenden, det får du göra själv!

  SvaraRadera
 11. Du kan även se video då man kan se folk bli helade.

  Sök på helande så kommer du fram

  SvaraRadera
 12. Det är upp till dig nu.
  Jag tror inte att en hel bunt med läkarintyg om helande skulle hjälpa dig i och med att du inte vill se. Lik väl nekar du Guds existens fast du har massor av bevis.

  SvaraRadera
 13. Hittar ingen sådan video, vill du skicka en länk? Finns det läkarutlåtande på de som är med på videon att de var sjuka innan förbönen och friska efter?

  SvaraRadera
 14. Eftersom att du inte ens lyckats hänvisa till _ett_ läkarintyg så tvivlar jag starkt på att du skulle kunna få fram en hel bunt, men jag ser fram emot att bli motbevisad!

  SvaraRadera
 15. Du kan söka på helande eller på böne svar på nätet så blir du slussad sedan kan du ta kontakt med vederbörande som blivit helad.

  SvaraRadera
 16. Återigen: Jag tänker _inte_ göra ditt jobb. Du har påstått att du vet att det finns läkarutlåtande om människor som blivit helade från HIV, och jag vill att du hänvisar till dem. Förstår du inte själv att hur löjlig du framstår?

  -Mamma, mamma, tomten finns!
  -Jaså? Kan du visa honom för mig?
  -Nej, du får söka på Google efter honom!

  Skulle du själv som förälder börja tro på tomten om ditt barn la fram resonemanget ovan?

  SvaraRadera
 17. Jag får väl vara löjlig då för Herrens skull.
  Lyssna på människor som vittnar och hur de blivit friska och läkarna förstår ingenting.
  Du får ta kontakt med dem och sedan kan du be det skriftligt om du vill se läkar intyget.
  Du kan ringa till älmhult tex kanal 10 en kristen tv så kommer du få svar på dina frågor.
  Där finns bland annat en tjej som inte kunde gå ut på sommaren och knappt kunde hon inte släppa in folk för hon hade en svår allergi men Gud helade henne. Så nu fungerar hon normalt. Hon blev helad. Hon har vittnat om detta så därför kan jag berätta detta. Och ring till Josua där finns en man som blivit frisk från hiv han har oxå vittnat om detta på tv därför kan jag berätta om honom och läkar intyg finns. Ta kontakt med dessa...GVD

  SvaraRadera
 18. Det är inte för Herren du är löjlig, utan för alla dina läsare som läser kommentarerna till dina inlägg och dina inte helt tillfredställande svar på mina frågor.

  Varför ska jag lyssna på människor som vittnar? Jag lyssnar mycket hellre på deras läkare och experter och forskare inom ämnet - då de har betydligt bättre koll än simpla lekmän.

  Är du verkligen så naiv att du tror på precis vad som helst som människor säger till dig, som du hör på TV (vinklad kristen TV dessutom), som du läser på internet?

  Om inte så vill jag veta vad du har för kriterium för vad du ska tro på, samt vad du ska välja bort. Kan du visa mig ett vittnesbörd som du avfärdat som falskt?

  Kan du inte bara erkänna att du aldrig har sett ett läkarintyg som visar att en person har blivit helad och att detta omöjligt kan ha berott på naturliga processer?

  SvaraRadera
 19. Gud helar idag. Lama går blinda får sin syn. Jag har sett många helanden. Jag tror på människor som är frälsta då de berättar om helanden i sina och de kan till styrka genom läkarintyg ,om det finns någon som vill se som du tex. Men jag är inte så trög att jag behöver intyg på varje sak Gud gör för jag tror på honom.
  Vi lever skilda världar Adam. Det jag ser det kan inte du se genom mäskliga uträkningar och förvrägningar
  Simpla lekmän....Mäktig är Guds kraft som verkar i oss som tror.
  Jag lyssnar inte bara på internett utan vi går på Gudtjänster där under sker.
  Gud helar sitt folk idag på olika sätt.

  SvaraRadera
 20. Du får se en dag då även dina knän böjs....

  SvaraRadera
 21. Du svarar som vanligt inte på mina frågor, och eftersom att du uppenbarligen inte är kompetent nog att föra en diskussion så tänker jag inte fortsätta kommentera mer i den här tråden.

  SvaraRadera
 22. Jag är inte så intresserad för att föra diskutioner för det är inte det som är meningen på denna blogg. Så vill du ha diskutioner så får du nog söka dig till andra blogg.
  GVD

  SvaraRadera
 23. Förlåt, jag glömde för en stund bort att meningen med den här bloggen är att du ska få spy ut dina felaktiga uppfattningar och snedvridna syn på världen utan att någon säger emot dig. Men nu ska jag vara tyst.

  SvaraRadera
 24. Nej. Jag spyr inte ut felvända sanningar.JAg talar ord som Gud har sagt.
  Och visst vi har fri vilja....

  SvaraRadera