söndag 2 januari 2011

Vad har ljuset med mörkret att göra.
Dalai lama medverkar i gudstjänst i svensk kyrka

Vad har ljuset med mörkret att göra?
Vad har hiduismen och kristendomen gemensamt?
Ännu ett tilltag av Svenska Kyrkan som inte är till välsignelse för någon.
De som söker Gud och inte är så starka i sin tro och i sig själva kommer till kyrkan och få se hinduismens lärare och lyssna till honom. Detta kan ställa till ännu mer för den som inte är så stark.
Vi måste se om vad det är vi lyssnar till och tar till oss.

Först var det (Onysses blessing) som kommer från nyandlighet med andra ord från New Age som man skulle använda en gång i månaden. "Varning" Se upp vem det är som lägger händerna på er och välsignar er.
Se till hur vi har det ställt med Gud då vi tycks behöva hämta välsignelser och andliga upplevelser från andra håll och andra religioner som absolut inte är bra då nu sanningen finns i Jesus och i oss genom den Helige Ande.
Gud sörjer över detta. Ska vi nu som började i Anden sluta i köttet.

Det ska ske ett stort avfall från kristenheten den sista tiden och detta är ett tecken på att Jesus kommer snart och fienden försöker förvilla så många själar som möjligt.
Håll fast i er tro och håll er nära Jesus. Har ni kämpat förgäves för att få segerkransen. Det är nu som man behöver bekänna färg vem man tillhör.
Håll fast och låt er inte luras och bli bedragna....

4 kommentarer:

 1. Ville bara påpeka att Dalia Lama är buddhist och inte hindu. En viss skillnad där. Och så en allmän fråga angående din text. Finns det någon närmare tidsangivelse för när "den sista tiden" beräknas komma eller är det fortfarande något som bara är på planeringsstadiet.

  SvaraRadera
 2. HINDU BUDDIST ELLER SATANIST - SKIT SAMMA.

  SvaraRadera
 3. @Bruno Beige: "...Dagen och timmen känner ingen, inte ens himlens änglar, inte ens Sonen, ingen utom Fadern." (Matteus 24:36)
  @Anonym: Precis!
  @ Mirre: Delar helt din frustration och oro inför tidens tecken. Vaksamhet mot till synes sympatiska irrlärare är ett måste. Även om inte den yttersta dagen kommer i eftermiddag måste vi leva som om den gör det. beträffande nyandlighet, se gärna min blogg på http://newage-kristenssynpunkt.blogspot.com!

  SvaraRadera
 4. Tack för en underbar blogg!
  Jesus kallar många att förkunna i cyberrymden. Själv har jag en stark kallelse att gå emot allt inom New Age. Att svenska kyrkan har tappat sitt uppdrag att evangelisera har ju varit uppenbart under en mycket lång tid. Jag lämnade min tjänst och svenska kyrkan för 10 år sedan. Kunde inte längre ställa upp på "avkristningen" Du är välkommen att läsa min blogg: http://www.m-magasin.se/mitt-projekt/visa-projekt.xml?id=8332
  Gud välsigne dig
  Verba

  SvaraRadera