fredag 11 februari 2011

Läs dessa artikel....kanpen mellan gott och ont starkare...


Jesus kommer snart...är du redo?...Om inte så gör dig redo.

Man kan ju inget annat att inse att det är en kamp mellan gott och ont när man läser dessa artikel. Kampen mellan gott och ont starkare än förut.Man känner det i Anden hur allting hårdnar.
Jesus kommer snart!!!! och det är inte undra på att Satan har det jobbit och stressigt och bedra så många som möjligt.
Kom i håg att han är listig och allt detta som han gör är efterapning av det Gud gör.
Skillnaden är att Satan gör skada inte bara skada, han förgör dig...men Gud helar och upprättar människor som är trasiga.
Har du Jesus i ditt liv så är du trygg men har du inte det så är du illa ute när det andliga klimatet hårdnar ännu mer. Det är dags att börja lyssna på de profeter och Guds män och kvinnor ropar.. Vakna det är dags nu.....Var redo för Jesus kommer i den stunden vi inte väntar det.. Ta en varning och vänd om till Jesus...

7 kommentarer:

 1. Du är inte den första som snackar om att slutet är nära. Ända sedan Jesu tid så har det konstaterats att han återvänder snart, men än så länge har det faktiskt inte hänt ett skit. Kan du inte försöka förespå lite mer specifikt när det kommer att hända?

  SvaraRadera
 2. Det brukar hända de flesta människor inom 70-80 år.

  SvaraRadera
 3. *hehe*

  Ja, du Adam. Jag kan vara mer exakt än så. Det är faktiskt 79,36 år för män och 83,24 år för kvinnor i genomsnitt.

  källa: http://www.ssd.scb.se/databaser/makro/Visavar.asp?yp=bergman&xu=scb&omradekod=BE&huvudtabell=PrognLivsl2009Alt&omradetext=Befolkning&tabelltext=Medellivsl%E4ngd+efter+k%F6n+och+alternativa+antaganden.+%C5r+2009-2110&preskat=O&prodid=BE0401&deltabell=&deltabellnamn=Medellivsl%E4ngd+efter+k%F6n+och+alternativa+antaganden.+%C5r+2009-2110&innehall=Medellivslangd&starttid=2009&stopptid=2110&Fromwhere=M&lang=1&langdb=1

  SvaraRadera
 4. Det är precis som på Noas tid. Ingen lyssnade trots att människor blev varnade flera gånger om genom profeter. Gud väntade i 128 år sedan kom floden för ondskan hade brett sig. Gud väntade och väntade ... Så kommer det vara med Jesu tillkommelse. Han kommer som en tjuv om natten och han kommer då ingen väntar det. Många människor kommer och gå förlorade för att de inte lyssnade på evangelister och annat Guds folk.
  Slutet kommer inte till oss som är frälsta utan till dem som inte har Jesus.VI fortsätter att leva hos Gud...Kanske en saga för dig men en verklighet för mig.

  SvaraRadera
 5. Förstår inte vad du snackar om David. Vad har Jesus återkomst med medellivslängden för de olika könen att göra?

  Mirre, nu har ju förvisso aldrig syndafloden inträffat, så du kanske får fundera ut något bättre argument än det där.

  SvaraRadera
 6. Jag behöver inte fundera ut något bättre argument. Det jag talar om är Guds ord

  SvaraRadera
 7. Det är ingen lek längre. Jesus kommer och visst kommer många se förvånade ut.Men han kommer och hämtar hem sin brud...Tyvärr bara, att så många inte lyssnar vad vi ropar ut om "att det är tid att vända om sig till Jesus" men man slår dövörat till och till sist blir den sista resan rakt ner i fördärvet( Helvetet)

  SvaraRadera