torsdag 24 februari 2011

Profetisk budskapHerrens tilltal till sitt folk i Sverige


Så säger Herren: Till mina älskade barn som jag frivilligt gav mitt liv för, för att rädda till ett evigt liv. Till mina älskade barn som söker och undrar; vart går vägen? Vakna upp inför tidens allvar! Lyft din blick och se längre bort än ditt eget. Jag vill förbereda dig, mitt älskade barn, för en svår och skrämmande tid som hastigt nalkas.
Antikrist förbereder sitt fysiska maktövertagande för denna värld och mycket av det som råder i denna värld är redan anpassat till honom. Alltsedan jag gick på denna jord har jag velat förbereda för mina älskade barn också denna svåra tid. En tid där en skiljelinje går rakt genom församlingar, nationer och hjärtan. Jag vill att du förbereder dig så att du står stark när prövningarna kommer, när din försörjning hotas och det som var din trygghet rycks undan för dig. Lär dig att skilja på sann andlighet och psykologi. Blanda inte ihop dessa två ty de har olika källor.

Du har blivit van att fråga dig själv och fråga andra människor, du har låtit dig dragits med av en ström. Du tycker inte att jag har givit klara besked. Du har blivit mer vän med din egen väg och dina egna idéer och min sak, mitt verk har du inte berörts så djupt av. Jag har många gånger velat leda dig åt annat håll men du har inte velat vänta på mitt svar och när du haft många alternativ att välja mellan har du ofta valt det som passar dig bäst. Antikrist ska försöka bedra, tvinga och skrämma många till underkastelse och om du fortsätter att gå din egen väg så kommer du inte ens att märka att du snärjs av honom. Men jag älskar dig mitt barn, säger Herren. Jag vill ha dig hos mig i en evighet. Därför manar jag dig; Vänd tillbaka till mig! Vänd tillbaka till de vägar som jag fordom gick. Vänd dig bort från de idéer och influenser som denna världen har bedragit dig med. Mitt ord har alltid funnits hos dig och jag har inte ändrat någonting i det. Var inte längre likgiltiga inför mitt tilltal, säger Herren. Vänd åter till mig så ska jag lysa upp din stig. Jag ska bli din försörjare, du ska känna dig trygg när vi åter står ansikte mot ansikte.

Vänd om från ditt eget ägande till ett ärligt och sant förvaltarskap. Den starke ska avstå till den svagares förmån. Det du tror dig äga, säger Herren, det är vad jag har låtit dig få. Det du tycker att du har förtjänat är vad jag satt i dina händer att förvalta för min räkning. Dina uppfattningar om ägandet är ett kraftfullt medel för antikrist att ta herravälde över ditt liv och han är en lögnare, ingen sanning kommer någonsin att komma ur honom. Därför, säger Herren, vänd om från alla uppfattningar om eget ägande för att du må gå en säkrare väg. Jag är den ende ägaren som finns. Håll inte så hårt i dina ägodelar. De rycks ifrån dig. Använd de medel jag låtit dig förvalta på ett generöst sätt för mitt rikes skull. Pengar kommer snart vara något som inte längre finns.

Lev efter de ordningar som är eviga. Låt de åsikter som du kan hämta ur mitt ord råda hos dig och låt denna tids strömningar lämna min kropp, ty jag vill inte bara rädda dig, du min älskade, du min kropp, jag vill också använda dig för att rädda ytterligare själar. Låt bönen och ordet leva hos dig men gå inte längre din egen väg, låt min väg råda. Du har blivit allt för stimulerad köttsligt så du kan uppleva min väg tråkig och tung men dina steg ska bli lättare för varje steg du tar. Vänd åter till mig, min älskade, ty tiderna framför dig blir obarmhärtiga, hänsynslösa, giriga och fyllda av självhävdelse. Du har hört många goda löften för detta land och några av dem ska uppfyllas, för andra har tiden gått förbi, men alla dessa goda löften har varit förknippade med omvändelse till mig. Jag överger inte dig mitt barn, jag överger inte mitt folk. Jag är en god far som vet vad du behöver men jag följer inte din väg. Jag välsignar inte alltid dina idéer. Men om du vänder åter och följer mig så välsignar och beskyddar jag den väg du då ska gå.

Återupprätta hos dig det sanna evangeliet och blanda dig inte med andra läror. Ty många ur min kropp har hemfallit åt förkastliga läror och fördärvliga tankesätt. Jag har vänt ryggen åt allt detta som jag i mitt ord inte vill stå bakom. Så låt enighet råda bland alla er som vill vara min kropp med korset i centrum och mitt offer som din rättfärdighet. Jag har inte blandat mig med andra läror men stora delar av min kropp har gjort det. Du kommer aldrig att bli perfekt, du min dotter, min son, men jag älskar dig och vill rädda dig. Se därför upp för dem som vill göra lögn till sanning, ljus till mörker, gott till ont. Den vägen leder inte till himlen. Du behöver inte vara perfekt, min älskade. Jag vill bara se dig ansikte mot ansikte. Mycket smärta har kommit. Frågorna är många kring det mörka som har börjat synas. Jag har aldrig fört in det till dig men bedragaren lurar in sig och han vill inte liv, han vill inte härlighet, han vill inget gott. Men frukta inte du min älskade, den tid av mörker som ligger framför är inte för evigt. För en tid ska han dock få makten men sälj inte din själ till honom, du kan inte köpa den tillbaka. Jag kommer snart, men först måste avfallet ske.
Vänd därför tillbaka till mig, ty du går på en osäker väg.

Av nåd Herrens tjänare
Jan Johansson, Domsjö 14/1 2010


Publiceringsdatum: 2010-01-15

Författare: Holger Nilsson
Tipsa en vän
Skriv ut

Direktlänk till denna artikel: http://www.flammor.com/profetior/profetia046.asp

54 kommentarer:

 1. Hur vet jag att det är Herren som som säger detta, och inte Holger Nilsson som fritt hittat på det i sitt eget huvud?

  SvaraRadera
 2. Gud uppenbarar sanningen för vem han vill.

  SvaraRadera
 3. Man känner det i anden om det är riktig profetia och om det kommer från Gud. Enbart den Helige Ande kan uppenbara om budskapet kommer från Jesus.

  SvaraRadera
 4. Hur ställer ni er till människor som säger att Den Helige Ande berättat för dem att Holger Nilsson bara hittat på detta?

  SvaraRadera
 5. Du vet Adam att det skulle inte förvåna mig ett dugg. Inte ett dugg. Satan är lögnens fader och har varit det från början.

  Givetvis vill han svartmåla Herrens profeter.

  Men du får själv be till Gud att han uppenbarar sanningen för just dig.

  SvaraRadera
 6. Hur vet du då att det inte är Satan som har lurat er?

  SvaraRadera
 7. Satan har lurat mig då jag gick utan Gud. Men när Jesus flyttar in i hjärtat så händer det något. Och det är inte sinnets nyck utan en verklighet. Du känner inte Gud för han bor inte i ditt hjärta, därför kan du inte heller förstå detta gemenskap med Gud som vi frälsta har.
  Den Helige Ande utransakar alla hjärtan. Den Helige ande gör Gud levande i våra hjärtan.
  Man vet i sitt hjärta att man är frälst för livet flyttar in då Jesus tar över.
  Satans nyck känner man till, han stjäl, dödar och förgör människan.

  SvaraRadera
 8. Hur vet du att inte Satan bara bytt taktik?

  SvaraRadera
 9. Jag känner Gud och jag känner till Satan. Det är två vitt skilda saker. Av frukten känner man trädet.

  SvaraRadera
 10. Hur vet du att inte Gud är Satan och tvärtom?

  SvaraRadera
 11. Du borde ju känna satan Adam. Du har ju honom som Herre. Så länge du lever under förnekelsen att Gud existerar så har du honom som Herre i ditt liv.

  SvaraRadera
 12. Du tror väl inte på honom heller...

  SvaraRadera
 13. Med din logik borde du ju vara bästa kompis med Vishnu (hinduistisk gud om du undrar). Eftersom att du förnekar Shiva (annan hinduistisk gud) så har du alltså Vishnu som Herre i ditt liv.

  Sluta snacka strunt nu och håll dig till sak.

  SvaraRadera
 14. Jag har Jesus Herre i mitt liv. Jag vet vem jag tjänar men vet du vem du tjänar? och det finns ingen annan Gud än den som har skapat himmel och jord. Jag står fast i min tro och den kan du aldrig rubba med dina filosofier.

  SvaraRadera
 15. ''Adam'' Jag hade önskat att det låg ett frö i ditt hjärta och att Gud kunde nå dig och överraska dig med den kärlek som ''du'' :) inte kan räkna ut. När jag tog emot Jesus grep en stor kraft tag i mig och jag föll ner på knäna och kände KÄRLEK så starkt så jag grät. Det är underbart att lära känna Jesus, Adam.

  Be denna Adam:

  Jesus du ser precis allt vad jag gör mot dej, överallt är du och det är ingenting du inte missar. Se på mig Jesus och överraska mitt liv. Jag lägger mitt liv in i din händer och ropar Abba Fader fräls mig, och låt mig få känna din kärlek som du kan ge åt mig! Amen.

  SvaraRadera
 16. Fin bön! Tack för den robinrat.

  SvaraRadera
 17. Thanks and God bless! Checka gärna in min blogg.

  SvaraRadera
 18. Tittade in på din blogg robinrat, men det var skrivet på engelska. Är inte så bra på engelska...GVE

  SvaraRadera
 19. Okej. Det mesta handlade om att inte frukta, utan att vänta på svar på Herren innan man gör något i panikens läge! När ett gäng gick mot mig och förmodligen ville slå mig, så blev jag rädd och lät fruktan komma in i mig. Vilket inte var bra.

  Människofruktan ger ju snaror! Så jag ramlade när jag sprang, för jag ville rädda mitt eget skinn.

  Hade jag lyssnat på Herren då och gjort exakt vad han ville att jag skulle gjort, så vet jag att det skulle gå mig väl.

  Det vet jag själv när jag har varit hemma hos riktigt farliga människor, för även dessa måste ju få höra om Jesus, så är det första man bör tänka på är att frukta inte. Om inte Herren vår Gud fruktar för dessa, varför skall vi då frukta dessa?
  Må Herren vara dig nära!

  SvaraRadera
 20. Tackar. Ja, fruktan i våra liv förlamar oss men lyssanr vi på Jesus kan han lösa oss från det. Kloka tankar.

  SvaraRadera
 21. Hej Robin!

  Det är helt irrelevant huruvida du kände på ett speciellt sätt när du "tog emot Jesus". Det mänskliga hjärnan kan göra väldigt märkliga och mäktiga saker med oss - men det betyder inte för dens skull inte att det är någon gud inblandad.

  Men för att påvisa hur totalt meningslöst det är för mig att be en bön till en gud jag inte tror på, vill jag att du gör samma sak. Så be den här bönen Krishna:

  "Hare Krishna, Hare Krishna,
  Krishna Krishna, Hare Hare
  Hare Rama, Hare Rama,
  Rama Rama, Hare Hare"

  Kändes det meningslöst att be till en gud du inte tror på? Antagligen. Och precis så är det för ateister att be till den kristna guden.

  SvaraRadera
 22. Det är en stor skillnad på att be en kristen be till en avgud eftersom avguden finns och att be en ateist be till något som den tror inte finns.

  5 Mos 5
  7. Du skall inga andra gudar hava jämte mig.

  8. Du skall icke göra dig något beläte, som är en bild vare sig av det som är uppe i himmelen, eller av det som är i vattnet under jorden.

  9. Du skall icke tillbedja sådana, ej heller tjäna dem; ty jag, HERREN, sin Gud, är en nitälskande Gud, som hemsöker fädernas missgärning på barn och efterkommande i tredje och fjärde led, när man hatar mig,

  SvaraRadera
 23. Kristendomen är en strikt monoteistisk religion, det kan du väl ändå inte ha missat?

  SvaraRadera
 24. Precis.

  "Ty HERREN, eder Gud, är gudarnas Gud och herrarnas Herre, den store, den väldige och fruktansvärde Guden". (5 Mos 10:17)

  SvaraRadera
 25. Du anser inte att det är ett problem att flera andra gudar också gör anspråk på att ha skapat världen, svara på böner, vara alltigenom goda, allsmäktiga, allvetande osv?

  Du kan rimligtvis inte mena att dessa gudar också existerar, då det gör dem minst lika mäktiga som guden du själv tror på och följer.

  SvaraRadera
 26. Anspråken från Satan har jag inget problem med. Han och hans anhang gör anspråk men han är lögnens fader så anspråken och påståendena från honom är falska.

  Satan existerar - varför skulle jag inte tro på det?

  SvaraRadera
 27. Det finns bara en enda Gud. Demoner finns många och avgudar som männikor tror sig att de är gudar. De tillber något som inte kan ge liv, som kristallstenar, bilder. De kan inte frälsa en enda människa utan tvärtom bara förleda ännu längre bort till mörkret. Men nu är det så Adam att vill vi inte tro och vill vi inte ta emot Jesus då fortsätter man famla i mörkret och man ser inte fast man tror sig se. Vi som har Jesus har gått från mörkret till ljus vi ser med andra ögon.

  SvaraRadera
 28. 1En psalm av David. HERREN är min herde, mig skall intet fattas,
  2han låter mig vila på gröna ängar; han för mig till vatten där jag finner ro,

  3han vederkvicker min själ; han leder mig på rätta vägar, för sitt namns skull.

  4Om jag ock vandrar i dödsskuggans dal, fruktar jag intet ont, ty du är med mig; din käpp och stav, de trösta mig.

  5Du bereder för mig ett bord i mina ovänners åsyn; du smörjer mitt huvud med olja och låter min bägare flöda över.

  6Godhet allenast och nåd skola följa mig i alla mina livsdagar, och jag skall åter få bo i HERRENS hus, evinnerligen.

  SvaraRadera
 29. Psalm 23 är en härlig psalm som innehåller många härliga löften.

  SvaraRadera
 30. Sluta hitta på argument bara för att de passar för tillfället (ad hoc). Accepterar ni flera gudar, t ex de hinduistiska gudarna så _måste_ ni även acceptera deras egenskaper - t ex allsmäktighet, allgodhet, allvetande, allstädesnärvaro osv, annars tror ni inte på de gudarna.

  Det är som att påstå att man tror på den kristna guden utan att tro att han är allsmäktig, allvetande, allgod osv. Det är helt plötsligt inte den kristna guden man tror på längre, utan något annat.

  SvaraRadera
 31. Argument??? Jesus passar till alla tillfällen och i vardagen. Han är inte en figur som man tar fram då det passar en utan han lever i våra hjärtan.. Och han kommer snart för att hämta sin skara som tillhör honom.

  Det finns bara en Gud och det finns inga andra gudar...Jag vet inte vad du svamlar om.
  Läs 139 ps om du har en bibel. Då ser du vilken underbar Gud vi har.

  SvaraRadera
 32. .....................................................
  Ords1
  24Eftersom I icke villen höra, när jag ropade, eftersom ingen aktade på, när jag räckte ut min hand,

  25eftersom I läten allt mitt råd fara och icke villen veta av min tillrättavisning

  26därför skall ock jag le vid eder ofärd och bespotta, när det kommer, som I frukten,

  27ja, när det I frukten kommer såsom ett oväder, när ofärden nalkas eder såsom en storm och över eder kommer nöd och ångest.

  28Då skall man ropa till mig, men jag skall icke svara, man skall söka mig, men icke finna mig.

  29Därför att de hatade kunskap och icke funno behag i HERRENS fruktan,

  30ej heller ville följa mitt råd, utan föraktade all min tillrättavisning,

  31därför skola de få äta sina gärningars frukt och varda mättade av sina egna anslag.

  32Ty av sin avfällighet skola de fåkunniga dräpas. och genom sin säkerhet skola dårarna förgås.

  33Men den som hör mig, han skall bo i trygghet och vara säker mot olyckans skräck.  Det är inte så smart Adam på bloggen att göra det du gör. Jag dömer dig inte, men jag har frågat Herren och har inte fått upp roliga ord..

  Men jag säger, har du någon tänkt tanken, en skugga som rör sig så snabbt så den vibrerar och blir större och större. Har du någon aning om hur fruktansvärt detta är!

  Och ni andra. Sluta och svara vad han skriver, han vill gå sin väg så låt honom göra det. Må Herren tillrättavisa dej Adam på bloggen!

  SvaraRadera
 33. Ja, Tack robinrat. Allvars ord som man borde tänka vad man gör och säger. För det är inte mot oss männiksor strider men mot Gud själv. Därför att Jesus bor i oss. Tack Jesus . Prisat vare ditt namn.

  SvaraRadera
 34. Adam, vi vill dig inget illa Adam utan vill bara ditt bästa alltid.

  Guds gåva är evigt härligt liv om man vill ha med honom att göra. Alternativet vill jag inte ens tänka på.

  SvaraRadera
 35. Mirre: Du missuppfattade uppenbarligen allt jag skrev i mitt föregående inlägg. Läs det igen.

  Du skrev: "Det finns bara en Gud och det finns inga andra gudar..."

  Det var inte jag som skrev att det fanns andra gudar, det var David.

  David skrev: "Det är en stor skillnad på att be en kristen be till en avgud eftersom avguden finns"

  Han skrev också: "Ty HERREN, eder Gud, är gudarnas Gud och herrarnas Herre, den store, den väldige och fruktansvärde Guden". (5 Mos 10:17)"  Robin: Ska jag ta det där som ett hot? Försöker du skrämma mig till tro, eller vad exakt försökte du uppnå med föregående inlägg?  David: Du stället upp en falsk dikotomi då du säger att det bara finns två alternativ, himmel eller helvete. Det finns oändliga antal alternativ, som har minst lika stor sannolikhet att vara rätt som dina.

  Ett alternativ är t ex att det inte finns någon gud.

  SvaraRadera
 36. Adam. Öppna ditt hjärta för Jesus då får du svar på det du frågar för vi kan förklara oss gråa men du kan aldrig fatta detta med mänsklig förstånd. Jesus älskar dig.

  SvaraRadera
 37. Denna världens vishet är en dårskap för Gud. Det finns en absolut sanning och det är Jesus Kristus. Alla andra vägar till Gud är lögn. Försök inte ens att tala med mig om dikotomier eftersom retorik inte lurar Gud.

  Du kan inte argumentera dig fram till Gud. Gud är för smart för det. Luk 10:21 säger;

  »Jag prisar dig, Fader, du himmelens och jordens Herre, för att du väl har dolt detta för de visa och kloka, men uppenbarat det för de enfaldiga. Ja, Fader; så har ju varit ditt behag.»

  Så med denna världens vishet kommer du ingenstans.

  SvaraRadera
 38. David: Eftersom att du inte kan bevisa att Jesus är en absolut sanning ser jag ingen mening med att tro på dig.

  Din falska dikotomi hade ingenting med att lura Gud att göra, utan att du begår ett argumentationsfel som gör hela ditt resonemang ogiltigt, vilket därmed blir värdelöst. Jämför med att säga t ex att "antingen gillar du kolasås eller chokladsås". Det är ett värdelöst argument, just eftersom att det finns så mycket mer att välja på än kolasås och chokladsås. Och ett alternativ är ju att man varken gillar kola- eller chokladsås.

  SvaraRadera
 39. Adam läs min nya inlägg.

  SvaraRadera
 40. Adam det finns absoluta sanningar. Exempelvis är det du behöver är Jesus. Det är det enda du behöver för att inte gå förlorad.

  Det finns bara en väg till Gud och den vägen heter Jesus Kristus. Alla andra vägar leder bort från Gud.

  SvaraRadera
 41. Ja, det finns axiomatiska sanningar, men att jag behöver Jesus är inte en av dem. Du kan tro att det är en absolut sanning, men aldrig övertyga mig eller någon annan om att så är fallet då det inte går att bevisa.

  Du ignorerade även hela stycket om din falska dikotomi.

  SvaraRadera
 42. Adam läs vad Mirre skrivit här:

  http://www.mirre.nu/2011/03/guds-raddningsplan.html

  SvaraRadera
 43. Så, nu har jag gjort det. Åter till ämnet:

  Jag skrev:

  "Din falska dikotomi hade ingenting med att lura Gud att göra, utan att du begår ett argumentationsfel som gör hela ditt resonemang ogiltigt, vilket därmed blir värdelöst. Jämför med att säga t ex att "antingen gillar du kolasås eller chokladsås". Det är ett värdelöst argument, just eftersom att det finns så mycket mer att välja på än kolasås och chokladsås. Och ett alternativ är ju att man varken gillar kola- eller chokladsås. "

  Det finns alltså ett alternativ som är att den kristna guden inte existerar, du glömde nämna det.

  SvaraRadera
 44. Jag vet att min frälsare lever.

  SvaraRadera
 45. Där har vi mantrat igen, du har inte övervägt att gå med i Hare Krishna? Har hört att de har liknande mantran.

  Har du testat att svara direkt på någons frågor någon gång?

  SvaraRadera
 46. Mantra eller inte - det är likväl sant. Jesus lever. Han Uppstod från det döda och lever nu i evighet.

  Jag kan bara vittna om sanningen. Sanningen är att döden är besegrad. Jesus vann priset på korset. Evigt liv till var och en som tror på honom.

  Det är inget mantra. Det är själva kärnan i ordet kärlek. Guds kärlek som övergår vårt förstånd. Guds vishet som övergår vår vishet.

  Han lever och han har gjort mitt liv underbart och härligt att leva. Tror du jag ljuger när jag säger att sedan jag blev frälst för 16 år sedan har jag verkligen mått bra.

  Jesus har förvandlat mitt liv. Han lyfte mig ur ett eländigt liv där jag inte hade någon som helst mening med livet.

  När jag började min vandring med Gud så totalförvandlade han mitt liv och jag fick in en sådan otrolig glädje. Jag blev pånyttfödd.

  Jag säger inte att livet blivit problemfritt. Satan slänger massor av elände på mig. Men idag vet jag sannigen. Satan är besegrad. Hans välde är över. Det är begränsat och han har ingen makt över mig i evigheten.

  Jesus är en trygg klippa att stå på när hela havet stormar. Han är den bästa grund man kan bygga på när man bygger sitt hus.

  Mången byggningsman har dock förkastat Jesus och byggt sitt hus på lösan sand. Det håller inte i evigheten.

  Tror du mig om jag säger att jag har hittat en pärla utan like? Tror du mig om jag säger att jag vill dela denna pärla med dig?

  SvaraRadera
 47. Jag har redan hört den där visan några gånger nu, så nästa gång du funderar på att dra den för mig får du gärna låta bli. Hur som helst..

  Du kan alltså inte ens erkänna att det finns en möjlighet att Gud inte finns?

  SvaraRadera
 48. Jag VET att Gud finnns. Jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att jag vet att Gud finns.

  SvaraRadera
 49. Jag är hindu. Hindu är inte en religon utan en slags människa som är ande-medveten. Gud visar mig alla vägar, så som att alla religioner har samma Gud. För det finns bara EN gud! Där emot finns han i flera skepnader, så det spelar ingen roll om du är kristen/hindu/muslim whatever, antingen har man Gud i hjärtat eller inte!
  Jag tror på alla religioner, för jag tror på Gud!

  SvaraRadera
 50. Det du ser UR dina ögon är skapelsen,
  hur kan du förneka något som du är en del utav?
  Hur kan du kritisera de goda människor med Gud i sitt hjärta? Allt de vill är gott, så hur kan du vilja få dem att tro som dig? Och bli en kall människa? Fattar du inte att du står och försöker ta bort lyckan för de människor som vill att du skall finna samma lycka.
  Om du är intresserad hur vissa människor kan tro på Gud skall man istället försöka med hela sitt hjärta att förstå VARFÖR VI TROR. Inte hur vi kan tro.
  Vi är bara kärleksfulla människor som ser hur fel världen har blivit i människans händer!
  Jag har gjort exakt som Adam mot religösa männikor, men nu är Gud vid min sida och jag förstår varenda människa på hela Jorden!
  Så Adam, du behöver inte tro på Gud för att Gud skall älska dig. Du behöver där emot VILJA att Gud skall visa sig för dig om du vill ha han vid din sida.
  Du behöver bara kärlek i ditt hjärta, för Gud är kärlek, och har du kärlek i hjärtat så har du Gud i hjärtat. SÅ ÄR DET MED DET!

  SvaraRadera