onsdag 1 juni 2011

Voododockor istället för välsignelser och bön för barnen
Man kunde läsa i dagen idag att sy voododockor i skolan är tillåtet, men man förbjuder bön och välsignelse i skolavslutningar.
Där bön, välsignelse och predikan förekommer strider mot skolverkets regler men att sy voododockor i skolan det tillåter man.
Tillverkning av ockult ondskefullt redskap det vänjer man barnen vid istället för att lära barnet om en himmelsk kärleksfull Far vi har.
Man kan väl inte säga annat än att världen är sjuk.
Man tillåter inte Guds välsignelser, bön och predikan i skolavslutningar men att kasta ett ockult föremål i barnets händer.
Det är som man ryser!!!!Luk 17:2 2Det vore bättre för honom att ha sänkts i havet med en kvarnsten om halsen än att kunna förleda en enda av dessa små.
Jesu egna ord.

29 kommentarer:

 1. Romabrevet 14:23
  Alltså, kort sagt fokus på Jesus i allt man gör. När man äter, pratar med folk, ute och går. Jag provade detta, wooooow!!! Nu föstår jag innerbörden med Sök först Guds rike! :) Kram!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag mår bra. men kommer inte åt mina blogg. Något har hänt.Mirre

   Radera
 2. Nu är det väl förvisso ingen som på allvar tror att voodoo-dockor fungerar..

  SvaraRadera
 3. Det finns en bok jag saknat inom den kristna litteraturen, en katekes för vår tid. En bok där Jesus liv, hans gärningar och budskap skulle tolkas till det samhälle och det liv som är idag. Boken fanns inte så jag skrev den själv, Lex Jesus heter min bok. Boken är ett bibeltroget återgivande av evangelierna och som en följd därav har formulerat 650 lärosatser i kristen tro. Boken är skriven under bön och med Guds ledning, den är formulerad utan påverkan av några speciella trossamfund eller kyrkor. Lex Jesus är en skarpladdad bok i Kristen tro.
  Jan Malmsten

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kan nå mig på mirreblomqvist@hotmail.com Tråkigt med bloggen.Därför måste jag skora anonym för jag kan inte logga in. Vi har försökt att rätta till bloggen men omöjligt.. Kram och Gud välsigne dig robinrat

   Radera
 4. Hur mår du Mirre? Inte sett dig skriva på ett tag! :(

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 6. Omfamna Lucifer, ty han är det sanna ljuset!

  Den demiurg ni dyrkar missleder och förblindar!

  SvaraRadera
 7. Omfamna Jesus och bli frälst från evigt mörker.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har fått det totalt om bakfoten, David.

   I mörkret existerar det sanna ljuset, Lucifer.

   Varför ska man "omfamna" sektledare menar du?

   Vet du inte att NT grundas på GT, som i sin tur stulit från de Mesopotamiska traditionerna?

   Två fel gör inte ett rätt, så bryt dig loss ur demiurgens lömska grepp som förslavat ditt intellekt medan tid är. Först då kan du påbörja ett esoteriskt arbete, och därmed komma till högst reella insikter om vem som egentligen är vem.

   Radera
 8. Jag skall komma till er och hålla dom. Jag skall snabbt träda upp som vittne mot trollkarlar och äktenskapsbrytare, mot dem som svär falskt, mot dem som undanhåller arbetaren hans lön och förtrycker änkan och den faderlöse, mot dem som vränger rätten för främlingen och inte fruktar mig, säger HERREN Sebaot. (Mal 3:5)

  SvaraRadera
  Svar
  1. ... och där kom Demiurgens hybris och självgodhet fram. Snabbt, men naturligtvis inte från entiteten själv.

   Detta väsen är totalt maktlöst utan sin skock självbedragna fårskallar.

   Radera
 9. Många har låtit sin bitterhet leda dem till Gud och därmed det eviga livet. Andra inte. Men varför inte överlåta sitt liv till Gud och därmed få evigt liv? Vi kommer alla att dö en dag och vissa kommer att uppstå till evigt liv andra till dom.

  De som döms blir dömda för att de brutit mot tio guds bud. Har du någonsin stulit något? Det räcker med att stjäla en penna så har du brutit mot budet.

  Har du någonsin ljugit? Även om det är en vit lögn så har du brutit mot budet.

  Har du begått äktenskapsbrott? Om du ens tittar på en gift person med åtrå så har du begått äktenskapsbrott i ditt hjärta.

  Alla människor har syndat mot Gud och vi behöver därmed förlåtelse och det får vi gratis om vi litar på att Jesus tog på sig vårt straff på korset och vi får därmed evigt liv.

  Kära Anonym,

  Om man håller på att sjunka i kvicksand och en person sträcker ut sin hand för att rädda dig så vägra inte bara därför att du inte gillar personens hudfärg eller för att du tycker att personen har fula kläder. Ta emot hjälpen nu i morgon kan det vara för sent. Be till Gud att han tar emot dig och be Jesus att förlåta dina synder.

  SvaraRadera
 10. Jag förstod själv inte vad synd var före det jag insåg att de tio budorden var Guds lag och det som vi måste följa för att inte gå förlorade. Jag insåg snart att ingen kan följa buden fullt ut utan vi alla har brutit mot dem.

  Vi kan inte dölja något för Gud - han känner minsta lilla tanke du har och Han vet varje dolt motiv bakom dina handlingar.

  Allt detta kommer att uppvisas som bevis mot oss på domedagen. Vi är skyldiga till brott det kan jag garantera.

  Men vilken god Gud vi har som sände sin son Jesus som syndoffer för våra synder på korset dog han istället för dig och mig. Han bar våra synder och vi blir därmed befriade om vi tar emot denna gåva.

  Jag blev inte omvänd av Bibeln utan av Guds kraft. Han omvände mig därför att Bibeln är sann och han förvandlade mig och mitt liv från mörker till ljus.

  Jag blev född på nytt till en helt ny skapelse i Kristus. Den gamla David dog och en helt ny människa uppstod. Det var fantastiskt! Vilken otrolig lycka och idag njuter jag varje dag av Guds fantastiska gemenskap! Jag fick ett nytt hjärta med nya önskningar och blev befriad från den fångenskap jag tidigar befann mig i. Jag visste inte ens att jag var en fånge innan och nu kom jag ut ur detta hemska mörka fängelse in i Guds härliga frihet och ljus.

  Det var som att komma ut ur en gammal unken källare där jag tillbringat hela mitt liv ovetandes om den härliga solen som sken utanför.

  Nu befinner jag mig i solskenet och jag kommer aldrig att vända tillbaka till mitt gamla liv.

  Men det vi ska glädja oss åt är att vi fått evigt liv och jag kommer att befinna mig i ljuset i evighet och det är en obeskrivlig lycka jag känner och jag vill givetvis att alla jag träffar ska få känna denna fantastiska lycka jag känner ihop med Jesus.

  Öppna dina ögon! Be Gud att öppna dem så du ser! Jag ber att du ska få se härligheten från Gud och finna samma härliga liv jag fått.

  Gud välsigne dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Gör som jag vill, så älskar jag dig. Gå emot mina nyckfulla regler, så straffar jag dig skoningslöst."

   Ett ickeval för den som bundits själsligt av demiurgen. Du lever i ett parasitiskt Stockholmssyndrom, berövad den verkliga friheten.

   Radera
 11. Jag har varit där du är och sedan sett ljuset från evangeliet. Nu är jag äntligen fri och kan njuta av att jag funnit meningen med livet - att älska Jesus

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har du definitivt inte.

   Du har ingen som helst insikt i vad kosmos är för illusion, fångad i lögner.

   Du har heller aldrig varit en sann bärare av Den Svarta Flamman.

   Jag misstänker att du antingen bara varit en hedonist i Laveyansk stil eller, än värre, en fjortonårig djävulsdyrkare som "hatat gud"...

   Gissar jag rätt? :)

   Radera
 12. Den som inte tagit emot Jesus går förlorad. Satan är lögnens fader och han uppenbarar sig som en ljusets ängel men precis som han ljög för Eva ljuger han för dig.

  Men om du med din mun bekänner Jesus som Herre i ditt liv och med ditt hjärta tror att han uppväckts från det döda så blir du frälst.

  Jag säger inte att ditt liv kommer att bli enklare, nej du kommer att bli attackerad av Satan och hans anhängare men du vinner det eviga livet i frihet med Kristus.

  Det du har idag räcker bara några få år här på jorden men sedan väntar evig fördömelse. Åkalla Herren Jesus namn och du får evigt liv.

  SvaraRadera
 13. Försök istället att svara på följdfrågorna, du "som har varit där jag är"?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Underförstått:

   1) Vart på det esoteriska spektrat befann du dig menar du?

   2) Hur definierade du då "Satan" (eller Lucifer, om du nu, mot all förmodan, skulle ha varit så pass befriad från demiurgens lögner)?

   Radera
 14. 1) I mörkret.
  2) Mörker.

  Nu befinner jag mig i ljuset av evangeliet från min frälare och Herre Jesus Kristus. Jag önkar att även du var hos oss.

  SvaraRadera
 15. 'önka' på du...

  Faktum kvarstår att du inte har en aning om vem som är vad. Detta framgår väldigt tydligt i din replik.

  FOAD...

  SvaraRadera
 16. Jag har glädjen och friheten, det är rent subjektiva känslor jag hela tiden känner. Jag har gemenskap med Gud. Jag är lycklig och har funnit det jag hela livet har sökt. Jesus kan ge dig detta också.

  Det finns bara en sak jag ångrar med min frälsning; Att jag inte tog emot Jesus tidigare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trams, men det var väntat... du är fjättrad av lögnen och vet inte bättre.

   Radera
 17. Det är Satan som är lögnens fader. Jesus är vägen, sanningen och livet. Ingen kommer till Gud utom genom Jesus. Jesus är livet.

  En dag ska vi alla stå inför domstolen på domedagen. Då går de fria som har Jesus som Herren i sina liv. De andra går till evig förintelse i en eld som aldrig dör.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Frihet under en "herre"... jaha?

   Läs på lite om sekter samt totalitära statsskick istället, för du verkar vara smått förvirrad.

   Radera
 18. Jesus är sanningen, vägen och livet, Satan är döden, en tjuv och lögnens fader. Glasklart.

  SvaraRadera